Ilustrații anatomice

Explorare aplicaţii

Adaugă Ilustrații anatomice

Îl veți putea accesa din bara de aplicații de pe orice pagină Univadis

Împărtășiti mai multe imagini cu pacientii dvs.

Imaginile din Natom, va permit sa navigati in detaliu in anatomia umana evidentiind partile majore ale corpului omenesc si organe. Este un instrument util atat pentru studenti sprea fi folosit in prezentari cat si pentru pacienti.

Aplicatia permite marirea imaginii pentru a face o succesiune de vizualizari pentru fiecare strat anatomic. De asemeni veti putea gasi descrieri ale fiecarui organ, sectiune prin corpul omenesc, insotite de informatii usor de inteles cu privire la patologiile majore care se referă la anumite organe. Natom Anatomic Illustrations sunt accesibile tuturor furnizorilor de servicii medicale, astfel încât se va putea imprima cu ușurință, eticheta, adnota, și exporta imagini pentru uz profesional.

Înapoi

Despre autor

Callimedia

Callimedia este rezultatul fuziunii dintre Calliscope si Geckomedia, Callimedia fiind un lider de piata in soluții digitale de comunicare in domeniul sănătății. Produsele și serviciile specializate Callimedia sunt disponibile pentru toți profesioniștii din sectorul medical, inclusiv laboratoarele farmaceutice, producătorii de echipamente medicale, societati stiintifice din intreaga lume, organisme de formare, organizații non-guvernamentale, și societățile de pacienți.