Rapoarte Conferinţe

Deschidere

Adaugă Rapoarte Conferinţe

Îl veți putea accesa din bara de aplicații de pe orice pagină Univadis

Fiţi la curent cu ultimele noutăţi de la conferinţe din întreaga lume, fără a vă neglija munca.
Fiţi la curent cu cele mai noi lucrări prezentate la conferinţe din întreaga lume, indiferent de locul unde vă aflaţi. Prin aplicaţia Rapoarte Conferinţe, puteţi accesa cele mai relevante lucrări pentru aria dumneavoastră terapeutică, fără a vă neglija pacienţii sau activitatea.

Datorită nenumăratelor articole publicate la scurt timp de la prezentarea lucrării, nu va mai fi nevoie să aşteptaţi zile sau săptămâni pentru a fi la curent cu ultimele descoperiri în domeniul dumneavoastră. Articolele includ accesul la podcast-uri sau clipuri cu lideri de opinie, precum şi un rezumat al fiecărei conferinţe în care se evidenţiază cercetări şi studii de interes, în curs de desfăşurare.

Veţi putea imprima sau transmite materialele colegilor, pacienţilor sau le puteţi descărca sub formă de fişiere PDF. Puteţi, de asemenea, să salvaţi orice rapoarte pe care doriţi să le accesaţi ulterior, adăugându-le în fişierul Selecţia mea.

Înapoi

Despre autor

Rsi Communications
Compania Rsi Communications dezvoltă programe educaţionale şi articole medicale destinate specialiştilor,  prin intermediul site-ului web şi a podcast-urilor. Fondată în anul 1976, compania utilizează tehnologie de ultimă generaţie pentru a veni în sprijinul cadrelor medicale. Soluţiile rezultate includ programe inovative de comunicare pentru editori medicali, societăţi şi şcoli medicale, organizaţii non-profit, precum şi agenţii guvernamentale.