eLearning

Deschidere

Adaugă eLearning

Îl veți putea accesa din bara de aplicații de pe orice pagină Univadis

Parcurgeţi o vastă gamă de resurse de învăţare bazate pe dovezi oferite de furnizori demni de încredere. Modulele se axează pe subiecte medicale cotidiene de interes.

Fiţi mereu la curent cu cele mai recente progrese din domeniul dumneavoastră cu ajutorul modulelor de învăţare online bazate pe dovezi.

În fiecare zi, în medicină apar provocări noi — şi soluţii noi. Pacienţii dumneavoastră se bazează pe dumneavoastră pentru a înţelege tendinţele cu privire la tratament şi la management. Aplicaţia noastră eLearning vă permite să descoperiţi cele mai recente realizări, de la principalii lideri de opinie, prin intermediul cursurilor şi al activităţilor axate pe specialităţi, fără acreditare.

Fiecare modul din biblioteca noastră de formare online este conceput în mod independent de furnizori demni de încredere din domeniul educaţiei medicale. Ei colaborează cu facultăţile de elită din principalele instituţii academice din toată lumea pentru a identifica tendinţele actuale şi pentru a răspunde prin analize detaliate ale procedurilor şi tehnicilor curente.

Conţinutul modulelor poate include interviuri, studii de caz, exerciţii clinice, comentarii şi seturi de slide-uri pentru a vă oferi o înţelegere aprofundată a anumitor subiecte şi aspecte mai dificile cu care vă confruntaţi zi de zi în asistenţa medicală primară şi în cea spitalicească. Fiecare include un scurt rezumat, obiective de învăţare, bibliografie şi informaţii de durată pentru a vă ajuta să alegeţi sesiunile cele mai relevante pentru specialitatea şi domeniul dumneavoastră de activitate.

Înapoi

Despre autor

IMP

International Medical Press (IMP) este specializat în educaţia medicală independentă, ce include programe cu certificare de CME. Cu sprijinul unor relaţii trainice cu facultatea din institutele academice şi cu spitalele din întreaga lume, IMP oferă produse şi servicii pentru o varietate de arii terapeutice, care includ ateliere, reviste cu evaluare specializată şi cursuri eLearning interactive concepute cu ajutorul tehnologiilor multimedia de ultimă generaţie.

Nutricia Advanced Medical Nutrition

Nutricia este o unitate de îngrijire medicală a companiei Danone, care are misiunea de a conduce utilizarea Advanced Medical Nutrition în gestionarea bolilor. Nutricia se axează pe nutriţia bazată pe ştiinţă pentru a furniza beneficii dovedite şi rezultate clinice mai bune pentru pacienţi. Compania lucrează în parteneriat cu medici, profesionişti din domeniul sănătăţii şi îngrijitori, aducând un portofoliu vast şi unic de produse ce vizează numeroase tipuri de afecţiuni şi grupe de vârstă.

Concept Infos (VDA Prod)

Concept Infos (VDA Prod) este specializată în educaţie medicală independentă, incluzand programe de CME. Cu sprijinul relaţiilor durabile stabilite cu facultăți, instituții academice şi spitale de pe tot globul, Concept Infos (VDA Prod) oferă produse şi servicii într-o varietate de domenii terapeutice. Produsele includ module de formare medicală şi cursuri eLearning cu un pronunţat caracter interactiv, realizate prin utilizarea unor tehnologii multimedia de ultimă generaţie.