Bilbiotecă de imagini și media

Deschidere

Adaugă Bibliotecă de imagini și media

Îl veți putea accesa din bara de aplicații de pe orice pagină Univadis

Exploraţi peste 60 000 de resurse media relevante pentru practica dumneavoastră sau pentru diagnosticele specifice pacienţilor.
Aplicaţia Image & Media Library vă oferă acces la peste 60 000 de videoclipuri, imagini, scanări, grafice, seturi de slide-uri medicale actualizate cu regularitate şi alte tipuri de mijloace media într-un format foarte uşor de căutat.

Puteţi organiza conţinutul din cadrul Image & Media Library în funcţie de specialitate, afecţiune, format sau furnizor de conţinut folosind filtrele din partea stângă a paginii. Toate imaginile pot fi încărcate, imprimate şi folosite pentru prezentări sau ca resursă pentru practica

Înapoi

Despre autor

Ne străduim să reunim cei mai de încredere şi mai relevanţi editori de informaţii şi instrumente medicale dispoibile online. Partenerii noştri sunt furnizori terţi independenţi de conţinut de calitate care ajută profesioniştii din domeniul sănătăţii în practica lor de zi cu zi pentru a îmbunătăţi rezultatele obţinute de aceştia în îngrijirea pacienţilor. Unii dintre furnizorii noştri de conţinut sunt enumeraţi mai jos.

MSD Publishing Group
Timp de peste un secol, MSD Publishing Group s-a dedicat oferirii de informaţii medicale şi ştiinţifice de încredere medicilor, asistentelor, farmaciştilor, medicilor veterinari şi altor profesionişti din domeniul sănătăţii.

În parteneriat cu MSD Research Laboratories, societatea se axează pe publicarea non-profit a cărţilor de referinţă cele mai solicitate, oferind cele mai bune, utile, accesibile şi relevante resurse din lume.