Ghiduri în domeniul oncologiei

Explorare aplicaţii

Adaugă Ghiduri în domeniul oncologiei

Îl veți putea accesa din bara de aplicații de pe orice pagină Univadis

Consultaţi ghiduri cuprinzătoare şi fiabile în domeniul oncologiei
Consultaţi uşor versiunile interactive ale ghidurilor-cheie NCCN şi accesaţi link-uri spre un set amplu de ghiduri de la un singur punct de acces, astfel încât să puteţi oferi pacienţilor dumneavoastră cele mai bune opţiuni terapeutice. Ghidurile interactive vă oferă şansa să vă fundamentaţi deciziile zilnice prin doar câteva click-uri, cu consensul experţilor de top din domeniu.

Înapoi

Despre autor

Ghiduri NCCN (National Comprehensive Cancer Network)
În ultimii 20 de ani, NCCN a dezvoltat un ansamblu integrat de instrumente pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor de îngrijire oferite pacienţilor cu cancer. Ghidurile practice NCCN în domeniul oncologiei (Ghidurile NCCN®) includ strategii de tratament bazate pe dovezi şi consens, pentru a garanta că toţi pacienţii dispun de servicii de prevenţie, diagnosticare, terapie şi îngrijire suportivă cu cele mai mari şanse de a genera rezultate optime.                              
Ghidurile NCCN® reprezintă un set amplu de ghiduri detaliind intervenţii şi decizii de management etapizat care, la momentul de faţă, se aplică în 97% dintre cazurile de cancer ce afectează pacienţii din Statele Unite.