Ştiri în domeniul oncologie

Explorare aplicaţii

Adaugă Ştiri în domeniul oncologie

Îl veți putea accesa din bara de aplicații de pe orice pagină Univadis

Fiţi la curent cu cele mai noi descoperiri clinice în domeniul oncologiei
Descoperiţi rapid care sunt ultimele progrese în domeniul tratamentelor oncologice, răsfoind cele mai importante noutăţi, postate zilnic. Prin parteneriatul nostru cu The ASCO Post vă punem la dispoziţie cele mai actuale şi imparţiale rapoarte în [limba] cu privire la cele mai importante conferinţe în domeniul oncologiei din întreaga lume. În fiecare zi, experţii şi redactorii noştri consultă toate publicaţiile consacrate în domeniul oncologiei şi redau pe scurt, în limba engleză, esenţialul articolelor-cheie, astfel încât dumneavoastră să puteţi cerceta sumar literatura clinică recentă în doar câteva minute.

Înapoi

Despre autor

THE ASCO POST
Publicaţia THE ASCO POST a Societăţii Americane de Oncologie Clinică (ASCO), specializată în prezentarea şi promovarea programelor multidisciplinare de cea mai înaltă calitate destinate îngrijirii pacienţilor cu cancer, se adresează unui public larg alcătuit din profesionişti în domeniul oncologiei şi membri ASCO. THE ASCO POST include articole ale experţilor privind noutăţi din domeniul politicilor şi cercetării cancerului, îngrijirii pacienţilor şi problemelor din practica clinică, precum şi opinii avizate ale liderilor din domeniu sau altor actori interesaţi de oncologia clinică.

REZUMATE CLINICE UNIVADIS
Echipa noastră de autori şi redactori medicali consultă zilnic fluxul de publicaţii recenzate în domeniul oncologiei clinice, selectând studiile cele mai relevante pentru oncologi. Aceste studii-cheie sunt prezentate într-o manieră concisă, oferindu-vă un mod eficient de a rămâne la curent cu cele mai noi informaţii.