Colecţia investigaţii radiologice

Explorare aplicaţii

Adaugă Colecţia investigaţii radiologice

Îl veți putea accesa din bara de aplicații de pe orice pagină Univadis

Extindeţi-vă cunoştinţele de diagnosticare imagistică în oncologie
Activitatea celor doi experţi radiologi de la Şcoala de Medicină Johns Hopkins, Prof. Dr. Elliot Fishman şi Prof. Dr. Karen M. Horton, este recunoscută de specialiştii din întreaga lume. Website-ul lor, CTISUS.com, răspunde nevoii crescute de imagini de înaltă definiţie care să fie utilizate ca instrumente de asistenţă decizională.                                                                                                                
Această colecţie, care include imagini CT şi IRM de înaltă rezoluţie însoţite de comentarii audio, este actualizată săptămânal. Cazurile cu un diagnostic stabilit, includ 5 până la 6 imagini fiecare, precum şi un test prin care vă puteţi evalua cunoştinţele.

Înapoi

Despre autor

Dr. Elliot K. Fishman şi dr. Karen M. Horton
Activităţile clinice şi de cercetare ale dr. Elliot Fishman se axează pe imagistică medicală, în special pe imagistică tridimensională şi tomografie computerizată (CT). Lucrările sale în domeniul CT au apărut în peste 1.000 de publicaţii recenzate de experţi. Meritele sale în activităţile didactice şi educative sunt recunoscute de specialiştii în radiologie din întreaga lume. Dr. Fishman a fost declarat "Cel mai bun profesor" (2002 şi 2007) şi "Cel mai bun cercetător" (2004) în cadrul premiilor Aunt Minnie, devenind astfel prima persoană care a primit ambele distincţii. Totodată, el a fost desemnat "Cel mai bun radiolog la nivel naţional" (aprilie 2007) de către revista "Medical Imaging".                                                                                                                   În prezent, dr. Fishman este profesor de radiologie şi oncologie, dar şi director al departamentului de Diagnosticare Medicală şi Tomografie Computerizată din cadrul Şcolii de Medicină Johns Hopkins.                                                                         Dr. Karen Horton a absolvit Şcoala de Medicină Johns Hopkins, unde de altfel a urmat şi rezidenţiatul pe specialitatea Radiologie. În prezent, este profesor la catedra de Radiologie în cadrul acestei universităţi, dar şi directorul programului de burse pentru cercetare în imagistică transversală din cadrul departamentului de Radiologie al spitalului Johns Hopkins. Dr. Horton a semnat în calitate de co-autor numeroase articole privind tomografia computerizată, în principal despre utilizarea examenului CT în explorarea pancreasului şi detectarea tumorilor pancreatice.
Dr. Fishman şi Dr. Horton susţin CTISUS.com, ca parte a eforturilor lor continue în perspectiva realizării de progrese vizând îngrijirea pacienţilor prin utilizarea imagisticii medicale, cu accent pe TC spirală şi imagistică 3D.  Împreună, cei doi conduc echipa de la CTISUS, care este alcătuită din mai mulţi radiologi, un informatician, un designer multimedia şi un grafician medical.